Tags

, , , , , , , , , ,

Hi allemaal!

Als jullie mij al een tijdje volgen dan weet je mischien wel dat ik journalist ben voor Glamourland.tv. Twee keer per maand schrijf ik een artikel voor hun site, en deze artikelen wil ik graag ook altijd nog even met jullie delen ! Feel free to comment, vind ik leuk hihi. En mocht je benieuwd zijn wat ik tot nu toe heb geschreven voor Glamourland, dan kun je mijn Glamourlandprofiel bekijken via deze link:
http://www.glamourland.tv/author/isabella-holsteijn/

Waarschijnlijk hebben wij er vroeger allemaal eentje gehad: een hoelahoep. Zo’n roze hoelahoep van de Bart Smit, waar je dan water in moest doen. We deden het op het schoolplein en met buitenspelen, maar wist je dat hoelahoepen eigenlijk hartstikke goed voor je is ?

De laatste tijd wordt de hoelahoep steeds populairder, en dan niet die Bart Smit hoelahoep die je vroeger had, maar een echte fitnesshoelahoep. De fitnesshoelahoepen zijn een stuk zwaarder dan die je nog van vroeger bent gewend, maar na eventjes te hoelahoepen heb je al een complete work-out achter de rug ! Dat klinkt beter dan weer die saaie route hardlopen toch ?

Hoelahoepen zorgt voor strakke buikspieren, omdat je die continu aanspant. Tegelijkertijd zorgt het ook nog eens voor strakkere bil- en beenspieren, omdat je die ook veel gebruikt. Ook verstevigt het de spieren in je romp, en zorgt voor een goede balans. Uiteindelijk zorgt het er zelfs voor dat je minder snel blessures oploopt met het sporten. Dit was voor ons van Glamourland genoeg reden om eens op onderzoek uit te gaan waar je zo’n fitnesshoelahoep kan kopen, en of er ook lessen in zijn ? En jahoor , die zijn er ! Zo kun je lessen volgen op de Hoopdance School in Amsterdam en Leiden, maar bijvoorbeeld ook bij Hoopholland in Rotterdam. Ook youtube staat vol met filmpjes met tips en work-outs met de hoelahoep. Zo zegt de vrouw in onderstaand filmpje elke dag chocola te eten maar toch slank te blijven, dankzij de hoelahoep work-out. Wij zijn fan !

Doen jullie al mee met deze trend ?

Advertenties