Tags

, , , , , , , , ,

Hi allemaal, 
ik mocht laatst een proefartikel schrijven voor een site over glamour, en het leek me leuk om deze ook even op mijn eigen blog te zetten, dus bij deze !

Wij zijn lang niet zo rijk om deze beautyproducten aan te schaffen, maar het is zeker leuk om erover lezen en te fantaseren !

La Mer – Creme de La Mer 500 ml
La Mer is toch wel een van de duurste, maar ook een van de populairste merken onder de celebrities. 500 milliliter van de Creme de La Mer, met zeewier en vitaminen erin die voor een gladde, stevige en jonge huid zorgen, leg je slechts €1.540,- neer 😉

Clive Christian – No. 1
Het luchtje No. 1 van Clive Christian is absoluut het duurste parfum ter wereld, het staat zelfs in het Guinness Book of World Records als duurste parfum. Katie Holmes droeg het op haar bruiloft en ook Elton John is er fan van. Voor een flesje betaal je zo’n €2.000, maar dan heb je wel een flesje van echt goud met 5-karaats diamanten erin. Dat staat pas leuk op je plankje in de badkamer.

Afbeelding

Guerlain – Kiss kiss lipstick
Wat kan je kopen voor $620.000 ? Een huis, een paar nieuwe BMW’s, een reis om de wereld of gewoon een lippenstift van Guerlain ? De “Kiss kiss” lippenstift met gouden huls gecoverd in 199 diamanten en ontworpen door Herve Van Der Straeten, kost je $620.000. Hij zou tijdens het stappen maar uit je Chanel 2.55 tas vallen..

Afbeelding

X Isabella

Advertenties